Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad nesto zelis, to se zavrsi za mjesec i po, skupis potrebne papire, predas i gotovo. A ne vucarat se po medijima, hocu-necu, imam tu primjedbu, to mi ne pase, te ostali razni izgovori. Dobro nam dosao !!
Tako je. Bez medijske hajke, a ne kao neki, povuci potegni, misli da neko treba da ih moli.
ekstra dobra vijest!! ABD nas novi Miske :)
1989 rođen, a ja sam mislio fkt da je čovjek stariji...još je on mlad i može biti itekako od koristi...WElcome ;)
Sretno Mario ali se iskreno nadam da ćeš kao Emir Bičakčić promjeniti klub jer Paderborn može da igra jednu sezonu u Bundesligi ali na duže nije moguć.
Momak sretno ti u Repki BiH
Ako nam nigdje ne cvjeta, onda nam to sigurno cvjeta u Fudbalu i u sportu uopste. Drago mi je da si donio tako jaku odluku i neka si. Drago mi je da ces uz Pjanica lakse nalaziti Dzeku i Vedu da busimo sve od reda. Do Francuske
Samo Vedo nece moci igrat 20 godina. Trebaju nam i napadaci, samo ih njgdje.
Bosna 2015 zeli atomarsku bombu - Bosna 5087 ima svoja atomarsku :D
Davali su oni svojedobno svakome državaljanstva.
i ovaj ima bradu.. ;)
SRECNO MARIO
Super Mario...Ario
zar oni nisu iz Sl.Broda???
Rodjen je u Sl Brodu, ali je po porijeklu roditelja bio upisan u Bos.Brodu pa se odrekao drzavljanstva BiH i sada je primljen ponovo. Sretno Mario:-)
Rodjen u Sl.Brodu,bio po roditeljima upisan u Bos.Brodu. Odrekao se drz BiH, pa je sada opet primljen. Sretno Mario:-) .
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Dobro došao zmaju,nemozes biti losiji od tinki vinkija.