Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BRACO PO BOJI SAMO OVO CU VAM RECI DA VAM BUDE JASNO NA KAKVE NISKE GRANE JA PALA NASA SVETINJA !!!!! KAD SMO ZADNJU TITULU OSVOJILI AKTUELAN JE BIO GOLF 5-TICA KAD SMO ZADNJI KUP UZELI VOZIO SE GOLF 4-ORKA SAD SE VOZI GOLF 7-ICA A MI TROFEJA NECEMO VIDJETI DOK NE IZADJE GOLF 15 !!!!!
FGR- Foca, Gorazde, Rogatica!!! Eto sta nam je ostalo od navijaca, najjaca i udarna grupa, pametnom dosta! Nemojte da se lazemo, nas na utakmica bude 125 sa zastitarima, pusemo se nekakvim prijateljskim utakmica a titule nismo osvojili ima ciganska godina!!! Dosta lazi, imamo titula ko Brotnjo i Modrica a svi znamo gdje su oni sada!!! Ako nam je to uspjeh onda ne sve ide u PM, pa dokle vise!!??? Zbog takvih kao vi mi ni ne mozemo naprijed, od muke pocinjemo slaviti Z.I.D.O.V.S.K.E praznike, eto samo da se nesto slavi, mi praznike dok drugi titule i sad nama je fol dobro...Nek vam bude onda, evo ja sam u skolu krenuo, poceo se cesljat na stranu i jos nisam osjetio radost titule....Tuga braco po boji, Neka neka smo mi divovi, samo se sjetite GOLUBOVICA, JEL NEKO ZNA GDJE JE TO? JEL TO IMA NA KARTI? (skriveni komentar)
@P.I.P.O. valjda se Zeljo nece ugasit koga bi nabijali timovi iz regiona
gdje cu zaboravit onoliku kitu u splitu
Valjda se Torpedo nece ugasiti kome bi se onda smijali u ova krizna vremena
Kako ste samo maleni.. Mislio sam da ce vam trebati makar 2,3 kola dok ne pocnete kukati ko mala djeca.. Svi su vam vec krivi, i sudije, Osimi, komitet, savez, publika, stadioni, Zeljo kupuje utakmice, placa vasim protivnicima, bla bla bla, a niko da kaze, pa stani, uvijek trazimo izgovore, zato i jesmo maleni, i nismo ipak "sampioni svemira", zapravo smo ku.rčić od ovce... Jadnici maleni, sta bi mi bez vas, tacno bi nam liga bila predosadna... :)
E MOJI PITARCICI
Je**m vam mimicu plavu gadnu. Pokrali ste sve sto ste mogli zadnjih godina. Imal i jedan tim koji nije iz BiH da ste ga dobili? Nema. I jos se vucarate po svim clancima o nasem timu iskompleksorani gadovi bez zuba. Povazat cete vi opet 7 g bez evrope. Zivi bili pa vidjeli, samo da se brko ispali sa torbom para. na izlaznim vratima je.
FGR - Foca, Gorazde, Rogatica, eto sta je ostalo od nase svetinje Kakvi trofeji, mi trofeja nismo vidjeli vise od 2000 dana, a sta se radi u klubu necemo jos minimum 2000 dana Zalosno, ali tako, svake godine isto, lazna obecanja, napala nas pobjedama u prijateljskim i bombasticnim izjavama a onda frljoka... ni para ni trofeja, ni igraca, samo dugovi rastu, DJL izdajnik, Listica i Zrinjski i Borac nam jos vise bjeze po broju trofeja, a mi nikako da se odvojimo od Modrica i Brotnja po broju titula. Sreca da je jednom Buducnost iz Banovica izgubila finale play-offa, mogli bi nas i rudari zezati da imaju isto titula ko i "velikan" bh. fudbala Zalosna je nasa sudba ne samo zato sto nas osnova udba
Gdje si Bolo mamu ti jeb.. u pic.. Samo se cekalo da se ti javis. Izgleda da si i ti na drogama kao i ovaj nazovi fudbaler. Koga ce te vi stici, imate raspored koji je sacuvaj Boze, imate, odnosno nemate tim ni za badminton, i ove nove dresove od 4 markice, plus gladne fudbalere, i kasnjenje plata za Ginisa. Mozes puhati kur.. u lice, ali ni ove godine necete uzeti ama bas nista. Opusti se malo, deb.lu reta...rani, bice ti lakse u zivotu. STA IMA PRVACI SVIJETA.
pa ove povrede sto su se desile mome zelji, nisu slucajne. ja sam to planski odradio, mijenjam taktiku. necemo igrati na centarfora vukasovica, uzeli smo pare na transferima zebe, adilovica i svrake te smo ojacali krila. sto ce reci da na proljece napadamo po strani preko skakica i cuica. vukasovic je vec dokazan i privlaci paznju, ovako sa ovom dvojicom skrecemo paznju sa vukasa, sto on moze koristiti, a i ova dvojica paznju usmjerenu na vukasa, joj zbunicemo ih totalno, brkova mi mojih...
Opet ovim izdajnicima treba pojašnjavati njihove papirnate trofeje...., dakle, vi kao što vidimo ne ulažete u igrače, ostali ste bez 2-3 ključna igrača, niste nikoga doveli, ali zato je tu Vukasović, Skakić i Ribić udarni trio DJL Izdajnik sa svojim pomoćnicima koji vas drže u vrhu tabele, pa zar ste već nezahvalnici zaboravili Borac, Čelik, Leotar, Rudar i Radnik u jesenjem dijelu.....i tako iz sezone u sezonu, pa zar ste zaboravili Maribor, Split, Primorac, da ne govorim o ostalim vašim pornografijama...., stvarno imate kratkoroćno pamćenje.... Što se tiče velikana FKS, ne sumnjam u izlazak u Evropu, a o tituli ne odlučuje kvalitet ekipe već godinama, nego kafana i sudijska organizacija, jer da odlučuje kvalitet ekipe mi bi do sada imali minimalno 8-9 titula računajući i one 2 iz bivše normalne lige o kojima ovi mali izdajnici mogu samo slušati naše osjećaje.....
pa strumfovi nam bjeze samo dva boda a oni su bez Zebe beslije i Kvesica smjesna ekipa
Shala se zove imenom tvojim ! FK Torpedo
AMIN, al' tesko Boga mi do te titule, realno...