Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gospodin na terenu i van njega
Meni licno izuzeto drag igrac. Mrzim poredjenje sa Dzekom, jer svaki je na svoj nacin poseban. Olic i Mandzukic su sigurno najborbeniji igraci koji su igrali za reprezentaciju Hrvatske.
Igrao je za velike klubove i Milan.
Radilica na terenu. Sretno majstore u životu.
Reprezentacija ga cijelu karijeru prodavala, Euro 2012 ga odvelo u Bayern dok je u Wolfsburgu grijao klupu, s jedne strane Ribery s druge strane Roben i ni luk jeo ni luk miriso a sve osvojio, ma niđe veze igrac samo pado i simuliro jel jači vjetric zapuše
Dobar igrač, sretno Mario...
Najveći Hrvat koji je hodio fudbalskim terenom sve najbolje super mario.
dobar si ti čovjek..
Oprosti se od nogometa jos jedna bosnjacka fudbalska legenda. Nije nikad dosao na nivo jednog Dzeke ili Zlatana, ali solidan treci na listi najboljih bosnjackih napadaca 21. stoljeca.
nomoniran si za debila dana
Imao je nos za zabit gol
Bravo Mario, svaka cast. Jedan od najtalentovanijih igraca s nasih prostora, odlicno. Pogadjao si uvijek u najvaznijim trenucima. Sretno ti bilo u daljoj karijeri, mozda trenera.
Kakav igrac! Zadnjih godina bas podcjenjen. Sretno dalje!
To brate, sad u kafanu i lomi ga
Hvala Mandžo uvijek ćemo pamtiti gol protiv Engleske i prvog Hrvata koji je postigao gol u finalu lige prvaka
Mahir Mandzuka
Hvala na svemu.
Suhi, uporedi trofeje, sve će ti biti jasno!