Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SLIKA : BITCH PLEASE
ovaj baloteli je prvo velika ljudina pa onda fudbaler :)
Malo mi je neprijatno, ali definitivno,sramota je gresiti u padezima,narocito Vi koji nesto kao pisete.....Kaze se \"M.Balotelii je zalutao u jednoj mancesterskoj osnovnoj skoli.................\" P.S. Da Vam bude lakse otac mi je bio Albanac, a majka Bosnjakinja, a ja sam Navaho.................Hvala!
Svima koji trenutno komentarisu, a imaju manje od 18 g. je.b.em m.aj.k.u balavu...
joj koji je meni ovaj Balotelli kralj :)
Jeste da je lud, jeste da je prvoklasna budala ali meni je ovaj Balotelli bas simpatican :D a moram priznati da dobro i igra
Novinari lazu da se popiskio, istovario se ko konj i nije povukao vodu, dva dana smrdilo po skoli, a nisu znali od cega.
usao u vijecnicu???? valjda se kod nas kaze zbornica? :O
Kako se provaljujete to nije normalno... nije zalutao u osnovnu skolu, nego u sixth form college, sto je za djecu od 16 do 18 godina. Evo i slike sa \"osnovcima\": http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2012/01/12/article-2085863-0F6FF67200000578-279_468x300.jpg
Cojk izdrk\'o u skoli
came here to say that :D
http://www.renesansnakraljevstva.com/ Renesansna Kraljevtsva je besplatna, internacionalna internet igra za više igrača. U potpunosti ju možete igrati preko svog internet preglednika, bez download-a, a pružit će vam svijet kojeg i sami možete oblikovati, kroz role-play, upravljanje, strategiju i politiku. Probudit ćete se u doba rane renesanse na području Europe. Započet ćete svoj život kao obična skitnica, ali ako ste uporni, brzo ćete napredovati i zauzeti mjesto među vodećima u svojoj Kraljevini.
hahahha natuzilo mu biloooo www.smjesne-slike.blogspot.com
jel to \"s\" ili \"š\"? :D
vijest gori....
Čuj da bi se pomokrio, pa koji idiot ovo napisa?
Meni je palo na pamet nešto slično, ali nema logike iz Bentlija izlaziti, bahuljati i tražiti neko mjesto kao što je wc..