Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
trebao si ići ne bi više od pola sata igro sta ti je to
2018 godine, Ivan Rakitić je te sezone odigrao 72 utakmice. Imao je 30 godina. Tako da izgleda smiješno kad Reuss kaže da je umoran od 48 utakmica u sezoni.
Nisu svi isti. Nego bolje izdrzi, a neko ne moze vise. Treba shvatiti.
Razumna odluka.
Mada, nije Reus ništa odbio, previše je kulturan da bi on "odbio" selektora. Zajednička odluka.
Odigrao dobru sezonu u kojoj je bilo mnogo utakmica. Smanjio povrede, za njega, na neki minimum. I neće da rizikuje da se povrijedi na Euru. Lagano odmoriti i odraditi pripreme kako treba.
Jedan od mnogih koje su povrede sprijecile da dostigne taj neki sljedeći nivo
Vjerovatno je procjenio da nema mjesta u prvih 11. Pametno.
Tako i ostali na poslu "Radio sam čitav mjesec dvanaestke pa zato danas neću doći na posao jer sam umoran". Mrš! A vi ste veće budale što ovakvim to omgućavate
Kad se ego ne pita, razum donosi odluke