Prelazi u Real Madrid?
5

Marca: Preostaje samo napraviti mjesta za Modrića

Totalsport
Luka Modrić (Foto: Arhiv/AFP)
Luka Modrić (Foto: Arhiv/AFP)
Prema napisima Marce, potpis hrvatskog nogometnog reprezentativca Luke Modrića za Real Madrid je praktički gotova stvar, a jedino što mu prethodi je "pospremanje" svlačionice "kraljevskog kluba".

Pod naslovom "Preostaje samo napraviti mjesta za Modrića" navodi se kako je predsjednik Reala Florentino Perez dao jasno do znanja da prije kupovine Modrića treba pronaći nove klubove igračima koji su označeni kao "višak" na Santiago Bernabeuu: Kaki, Altintopu, Lassu, Gagu i Carvalhu.

"Više nije u pitanju novac za transfer Modrića, već olakšanje blagajne za novac predviđen za plaće igrača. Predsjednik "bijelih" dao je prioritet rješavanju igrača. Jednom kada to bude riješeno, dat će se zeleno svjetlo za dovođenje pojačanja", piše Marca.

Ponavlja se Modrićeva želja da razriješi pitanje svoje budućnosti do 18. jula kada bi trebao započeti predsezonske treninge s Tottenhamom. Isto tako spominje se da Real procijenjuje vrijednost veznjaka Tottenhama na 35 miliona eura.

Real započinje predsezonske treninge 15. jula, a dotad bi Modrić, prema Marci, mogao biti pod trenerskom palicom Josea Mourinha.