Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa da li pogledate nesto ili samo objavite, kako Marca moze potvrdit nesto u ime bilo kojeg kluba pa tako i Reala, stvarno ste dosadni vise
Ne bi skupio ukupno polaa sata igre
Ne bi skupio ukupno polaa sata igre
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Kao navijač Reala mislim da nije potreban u ovom trenutku ekipi, ima i previše veznih igrača...ali u svakom slučaju sretno mu bilo ako dođe do transfera, bez obzira kako mu se karijera razvijala ovakve prilike se ne propuštaju. I da, pljuvali su po Modriću, pa je postao ključni igrač i ljubimac navijača. Sve je moguće.
Ako ode u Real Mozes sluzit za treninga a da CE se naigrat nece garant.Nema on brzine za Reala previse trom.
Ako ode u Real Mozes sluzit za treninga a da CE se naigrat nece garant.Nema on brzine za Reala previse trom.
dok je roma bila u grupi sa barsom, oni su ga ko fol htjeli. sad u nokaut fazi ga hoce real. sve je to patka pjanke...
moze moze, ljudi gledali u kasike.
Haj ne bubajte vise bogati.Daj mi nesto novo pravo novo.KO NPR .U Njemackoj supruga izgubila muza u toku voznje.Nije SE svezao a kais bio izmedzu vrata zaglavio,i kad SE on jadan naslonijo na vrata,ispadne!!!!!!.Prosao SA laksim povredama.Zar ovo nije vijest.a ne vise pjana tamo pjana vamo.
Sad ce ga pocet saltat ko kad je Dzeko htio prelazio u City...svaki dan po 10 info
...pa nije cudo sto nasi igraci ne uspjevaju nikakve transfere... Skoro svakom menadzer otac, tetak, amidja isl.. Ne do bog dati malo novca za kvalitetnog menadzera to stisnuto u marku gleda... A i ocevi ko pravi bosanci ono se u sve ra,umije i automehanicar i elektricar i kako se susi meso i kako se zida kuca i doktoru se u poso mjesa a ako treba i menadzer je.... Jbt koji multitalenti...
Usluge ? Šta je to on,hotel šta ? I dajte ba što toliko pišete ne bih rekao da zaslužuje toliko pažnje uz dužno poštovanje..
Hahahahah cuj Marca potvrdila hahahaahhhahahahaha pa oni su gori uhljupi nego i vi hahah
Neka ide gdje god hoce samo neka nedolazi u Zenicu vise
Koji ce im vrag on?
ovo je realno jer su tamo vecina invalidi koji veze nemaju osim benzene i penalda
http://www.marca.com/futbol/real-madrid/2015/12/30/5683976346163feb0c8b457d.html sad je istina
Pjanicu,ne brini,ako ovo propadne ides u Hrid,samo da trpamo Vratnika na proljece