Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta je Benzema uradio nek mi neko kaze,nisam pratio fudbal
najrealnija lista od svih do sada objavljenih, Kimich je bio zvjer prošlu godinu.
Nema ni pjanića ni džeke na listi, ali je zato i perišić tu :-)
Glupo za ocekivat da citav zivot njih dvojca budu prvi ili drugi.
Telemach stvarno ukinuo Arene. Fujjjj.
@fbUser1557047260 Zovi, žali se. Ja se evo natežem cijeli dan s njima, ovo nema smisla, ukinu Arena kanale bez ikakve obavijesti i prave se ludi. Traži da pričaš s odgovornim za to, ja sam im sve sasuo. Kažu istekao ugovor, nisu ništa najavili. Čista prevara, maksimalno neprofesionalno s njihove strane.
Nedim Hodžić na aparatima
Messi je GOAT i to je to.
@Barsa12345 nije više 🐐 obrijao je bradu
I ta mjesta su ima na racun stare slave pogotov za Mesija
@gooUser19091985 Messija ne interesuje vise nista
@komunjaroSjek2021 , to nije tačno. Gdje će pretrčati manje od golmana. Da li ti znaš šta pišeš? Ali zato je Ronaldo jedini igrač u historiji fudbala koji je imao manje dodavanja čak i od golmana obje ekipe. Sjeti se onog El Clasica kada je imao manje dodavanja i od Ter Stegena i od Navasa. Toliko učestvuje u igri svoga tima.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)