Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne znam nije mi za reala kada jedan ozil nije mogao uspjeti ne znam sta ce kroos.
ovo je super cijena, ako je istina. ipak bi usao u zadnju godinu ugovora, i sljedece godine bi otisao free. evo, ako ne lazu, mandza bi trebao u athletico za 18 mil. eura. tu ne treba popustati, i ne treba ga dati ispod 25 miliona. ipak je on dobar napadac...
Kroos je nezadovoljan platom u Bayernu, lani je cijelu sezonu kmečao. Nek ide, sretno mu, Bayern će naći način da ga nadomjesti.
ma ionako je guzva u veznom redu. a ako cemo iskreno nikada mi se nije svidjao kao igrac, samo ima jak sut, nikakve kreativnosti, prodora, za mene je on samo precjenjen igrac.
Lewandowski dolazi za 0€, od prodaje Mandže i Kroosa pokasirat preko 40 mil. Guardiola će dobit koga hoće, samo se nadam da neće gomilat omalene Špance da ne pretjeruje s "tika-takom".
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Dobrodošao u najbolji klub na svijetu! Toni Kroos - nuevo jugador del Real Madrid.
Sve uredu, mozda je i istina sve, osim ove cifre. Sumnjam da ce ga Bayern pustiti za ovu cifru, s obzirom kako svi divljaju sa cjenama.
..........najbolja kupovina ovog prijelaznog roka ...... best buy ...........
Sumnjam da su se iz uprave bayerna tako lako slozili da puste kroosa...al hajd, ako marca pise mora da je tacno :))
Kompletan igrač, mašina, odličan pregled igre i prestrašan sut. Uklopice se on drama