Klub potvrdio
21

Marc Overmars doživio blaži moždani udar: U stabilnom je stanju, ali mora mirovati

K. H.
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Legendarni nogometaš Marc Overmars sinoć je pretrpio blaži moždani udar, ali njegovo stanje je srećom trenutno stabilno, potvrdio je njegov klub Royal Antwerp.
"Marc Overmars, direktor našeg kluba, sinoć je primljen u bolnicu s blažim moždanim udarom. Marc je u međuvremenu u stabilnom stanju, ali će morati mirovati neko vrijeme", objavili su na službenoj Twitter stranici kluba.
Nekadašnji Ajaxov sportski direktor dobio je nedavno otkaz zbog šala sa seksualnom konotacijom sa zaposlenim ženama u nizozemskom klubu, a tamošnji mediji su naveli da je imao slične trenutke i s nogometašicama.
Nakon skandala koje je isplivao u javnosti osramoćen Overmars je dobio otkaz, ali nije dugo čekao na novi posao budući da ga je angažovao belgijski Antwerp, također na mjesto sportskog direktora.

Overmars je u bogatoj karijeri igrao za velikane kao što su Ajax, Arsenal i Barcelona, a u dresu reprezentacije Nizozemske odgigrao je 86 utakmica i postigao je 17 golova. Overmars je bio sportski direktor Ajaxa od 2012. godine.