Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jedan od najvecih begova je ovaj maradona veliki aga lik svaki dan pravi neki skandal, droga je ostavila traga nazalost na psihu covjeka, narkomancina vjecita !
Maradonna je vazda bio id-iot, cim je izjavio da je i Bog na strani Argentine, pokazao je koliki je de-bil, ni krunica mu nije pomogla. A Svabe su pokazale jos jednom ono sto svako normalan zna, samo se id-iot uzda u Boga, a pametan u sebe i planiranu taktiku.;-)
Misliš da neće?! Jednom narkoman, uvijek narkoman!
pipi kompleksas
koji si ti pacenik, ne volim ni vas a ni sarajevo, ali moram priznati da vam je sarajevo nabilo velike komplekse cim ste toliko optereci sa njim LIMVO LIKCE
Ali su ih Njemci natukli 4:0. Svaka cast!!!
Ovo isto ko da gledam pitarcice sa hadisona.