Nogomet
0

Maradona u pet dana smršavio tri kilograma

Totalsport
Foto: Bild
Foto: Bild
Njemački dnevnik Bild ekskluzivno je objavio fotografije Diega Maradone kako u kućnom ogrtaču i u društvu prijateljice Veronice "večera čaj" u južnotirolskom spa-centru u Meranu.

Iz pouzdanih izvora njemački dnevnik saznaje kako je na jednosedmičnu kuru dijetu izbornik argentinskih nogometaša došao s ciljem da detoksicira organizam i smršavi pet kilograma. Do nedjelje je smršavio tri.

Ostat će do utorka, tačno sedam dana nakon što se pojavio na recepciji. Nijemci pišu da će ga boravak koštati nešto više od 7000 eura, te da dnevno, strogo kontroliran od nutricionističkih stručnjaka, ne smije unijeti u organizam više od 600 kalorija.

Svako se jutro 49-godišnji Argentinac budi prije sedam, te se potom spušta na doručak. Pojede voćnu salatu i popije čaj. Nakon toga slijedi mu terapija u vodi i ljekovitom blatu, nakon čega slijede gimnastika, pa masaža. U 19.30 slijedi ispijanje opuštajućeg čaja. Alkohol i cigarete zabranjeni su u hotelu. Jedan dan u tjednu se posti.

Luksuzni hotel u alpskim toplicama stalno je mjesto oporavka mnogih slavnih osoba poput princa Augusta od Hannovera te princeze Caroline od Monaca.