Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od ove tri utakmice četvrtfinala niko nikog nije izdominiro. Neki sretni golovi su presudili. Po statistici se vidi da svi trče znatno manje nego prije. Kvalitet je otišao u ***. A Maradona i Pele su dva najveća debila fudbala ikad. Nije lako utvrditi ko je veći od njih dvojice. Jedino kad kritikuju FIFU ili UEFU mogu se složiti, ali oni je ne kritikuju jer je loša, nego da kontriraju.
Maradona uvijek protiv Brazila :D i obrnuto. Za sudije je u pravu, previše grešaka na SP. Unatoč tome mislim da je Neymar najbolji bio dosad, skoro sam je sve iznio za Brazil. Šteta, volio bi ga vidjet protiv Njemačke.
Maradona je poznati sportista kome poštenje izlazi na uši. On nema pravo pričati nikom o moralu i poštenju. Jedan od najpokvarenijih fudbalera, osoba na moralnom dnu.
mislim da je najbolje bilo da na samome pocetku prvenstva uruce pehar Brazilu i zavrse sa prvenstvom.Ova prvenstva su postala toliko dosadna, ne zanimljiva jer sudije i FiFA prferiraju velike timove, radi se o velikom biznisu,mali timovi poput BIH nemaju nikakve sanse ma koliko dobro igrali.Milsim da je vrijeme da FIFA primjeni sistem iz hokeja na ledu, podjeli reprezentacije po snazi i organizuje A i B svejtsko prvenstvo. Stim da reprezentacije mogu da se sele iz jakosnih grupa shodno svojim rezultatima. Ovako se je sve svelo na vec vidjeno.
jesim ti naporan Maradona
Očigledno ti nisi gled'o našu tekmu sa Nigerijom pa onde mojne bez'eze laprdati o sudijama. Pored toga ako je Brazil ikog izdominir'o na ovom svjetskom onda je to Kolumbiju, bar do 2:0 rezultata.
Vipla strucnjak koju si ti utakmicu gledao, koga je Brazil izdominirao, nemoj biti smijesan
Pa koju si ti tekmu gled'o? Jel' to nije Brazil bio bolji do 2:0 kad su se ofirno povukli? Haj ti "stručnjak" meni reci ko je bio bolji.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)