Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Messi i Maradona lizu jedan drugom cmarak.
jos nije prestao smrkat hahaahhahahah kraljina
Pele uvlačiguz jeb.o ga onaj Robinho sin
a volim kite, ja sam mali ujko koji mrzi svoju vjeru, ali moram da je volim jer mi je babo rekao da ako ne budem volio svoju vjeru da ce me iskitovati, znate, kad vam gurnu denisa u analcic, pa ja kad mi je dosadno kazem svom babi da ja mrzim svoju vjeru..znate..i onda on mene kituje na hrvatskom stolu u Mostaru..znate..
Odakle???
Nek si ti odgojen narkome !
ma gledao sam na youtbe mali duplo bolji od messija
mozda je malo koji put usmrko ... srami se NARKOMANU !!!
nek si eto ti odgojen.
ti ces mu reci narkomane!
Maradona bolan zasto si mi ukro biciklo
šuti narkomane jedan-mora da ti je nestalo koke.Ti ćeš pričati na Pelea
Pele ako nista nije zavrsio na igli niti je bio na klinici za odvikavanje (od droge naravno)...
........rece odgojeni Maradona
maradona horsaš
pa naravno da ce voliti djete iz svoje drzave..i Messi je jedan od najbolji svih vremena ako ne najbolji. I mi tako hvali mo Dzeku ma da on nije jos ni blizu Messija, ali je nas bosanac