Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A po cemu je ova izjava \"prgava\"... ima covjek pravo na svoje misljenje... i da se razumijemo, nije Bayern macji kasalj, pa da se bude sto posto sigurno da ga Real prolazi.
bajern sampion
@ gatare našipu se loma tike..
...ma sve se javljaju vidovote dzemile,real ce ih \'vako-real ce ih \'nako...pa kad vam je real sigurica hajd skupite sve para sto imate i trk u kladionicu,pa se morete falit u mahali kako vam je onaj lipicaner cr7 darovao novog goolffaaa...sta je misevi,e u tom slucaju real onda prestaje biti sigurica...Mia San Mia!!!
real jeste jak protiv apoela,liona ,totenhama, levantea,granade,ali moram da kazem da real nema ama bas nikakve sanse protiv bajerna koji ih je pobjedivao dok su bili galaktikosi 1,salihamidic je pravio od carlosa budalu. ako SVAJNI bude igrao bajern ima 85% sansi za prolaz dalje,LJUDI TO SU SVABE. I VEC SAD JE JASNO DA SE MURINJO PREPAO,JASNO MU JE DA DVA PUTA NA ISTI NACIN NEMOZE POBJEDITI SVABE MA KOLIKI ON STRUCNJAK BIO,A JA SMATRAM DA SU GVARDIOLA I HENKINS BOLJI OD MURINJA,.
Ma ko god da prođe, opet će FC UEFAlona da pobijedi pomoću sudija (po potrebi)! Bolje da im odmah dodijele pehar da ne z.a.j.e.b.a.v.a.j.u bezze ostale timove!
Pogledajte kako sam uspio nadigrati kladionicu, a to možete i vi. Uz minimalan rizik mjesečno ostvarujem preko 5000 kuna zarade. TRENUTNA BANKA: 23 050 kn, STANJE LISTIĆA: 35/74, PROSJEČNA KVOTA: 3,4225. Igram jednostavno: 2 para po 1,85 daju ukupnu kvotu 3,4225 i ulog je stalan, 500 kuna po listiću. Pratite me putem stranice: WWW . KLITORISNJAK . BLOGER . HR Dobitan listić nosi 1130 kn povećanje banke, a gubitan 500 kn smanjenje banke. Arhiva i skenirani listići su na blogu pa se možete uvjeriti u prolaznost listića. Nije mi ni na kraj pameti da radim za nekog privatnika 10 sata na dan i da me gazi i pljuje. Godinama sam isprobavao razne načine u klađenju i konačno otkrio što mi najviše odgovara i zarađujem svaki mjesec pristojnu lovu. Ako vam ne ide mjenjajte igru . Vaša razmišljanja moraju biti drugačija i jednostavnija da biste napravili pomak. Pokušajte isprobavati razne načine klađenja i izabrati što vam najbolje odgovara.
Maradona je bio odlican igrac, dok drogu nisu dosle... Real je kao i Bayern vrlo jak tim. Real ima bolje igrace, ali nemaju igru ko Bavarci. Bavarci imaju bolji timski rad, i ako imaju sebicnog Robbena, ali igraju savrseno, i oni mogu do finala, imaju tu snagu. Bavarcima je veliki plus to sto znaju igrati protiv Reala, ali dolaskom Mourinhe, koji je vec pobijedio Bavarce jednom sa interom u finalu ta statistika ne vrijedi puno. Ali sa drugew strane, Jupp je osvojio sa realom, i on zna po neku o realu, a nemoguce je za 10-15 god. da se promjeni kompletan stil igre, nesto mora ostati. Gledajuci sa sve strane, 50% imaju oba kluba, i ko god da prode, bit ce na mukama do kraja sekunde te utakmice. Najrealnije je to. Navijac sam Bayerna, ali sam spreman i na obijedu i na poraz ako Real bude prosao, a hoce ja mislim...
Ma pederska posla.....
Ismet Horo je sklopio saradnju sa fantističnim argentinskim komičarom Maradonom i ovih dana kreću u turneju po BiH.. Tuzla, Srebrenik, Gračanica, Živinice... Uskoro i u našem gradu...
zavisi na cijoj strani budu sudije :)
Ko je bolji, Lessi ili Penaldo. Lessi - LIKE Penaldo - DISLIKE
Pa naravno to je cilj UEFE ... tose od sinoc vec moglo pretpostaviti
Свакога дана у свакоме погледу све више напредујем... Свакога дана у свакоме погледу све више напредујем...
Jesi to opet poceo uzimati ?
Pogledajte dokumentarac Maradona od emira-smrde kusturice... Upoznajte Maradonu... Po meni je gigant prije svega kao covjek... Podpuno drugacija licnos od ijednog fudbalera koji danas igra...
nekada davno u onoj drzavi kojoj ne smijemo vise ni spomenuti ime izasla je predivna kaseta pod nazivom \"bora prica gluposti\" izgleda da bi i maradona mogao izdati istu...