Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Blistao je Džeko kad god je ušao u utakmicu Blistace Džeko vazda jer ima sjaj i to Dijamantski.Mancini je bio kreten ali nma ga vise Pelegrini je nesto drugo zna on koga ima. Džeksonnnnnnnnnnnnnnn Dijamantuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.
Ha ja... A ne ko onaj firaun Mancini, jednu igra 3 ne igra... Ne bi ni Ronaldo bio pravi...
Volim ja sve naše Zmajeve ali Džeko je klasa za sebe
Sviranje curku. OK je sto dijamant imao jednu asistenciju, naravno slucajnu, medjutim on treba da zabija. Jednostavno dosta mi je pravdanja njega. Mora mrdati svoje dupe po terenu i treba imati killer instinkt i davati golove, ne samo one na tacni, nego svakako i sam kreirati golove. Dosta je vise i trazenje isprika za njega. Mrdni guzicu dijamante!
Zaradjujes milione funti, vrijeme je da pokazes sta znas. Ako ove godine ne budes medju prva tri golgetera EPL, i najveci u City, posao nije odradjen kako treba, razmisljaj o povratku u Zelju. Mrzim kad ga gledam kako se setka po terenu. Biti aktivniji, puno bolje primati loptu, kreirati sam sebi sanse, driblati, biti puno precizniji i prefriganiji kad izadje jedan na jedan sa golmanom, sto znaci ziceri se moraju zabijati, nema tu isprike za promasaje. Ne respektovati nikoga, pogotovo ne suigrace u timu, gdje su neki stvorili klan (Engleski igraci koji su kvalitetom ispod stranih igraca, plus Kompany I Toure koji svoje mjesto u timu zaradjuju izvan terena, ne na terenu).
Haj ne seri :) moze?Covjek je upisao 2 asistencije, imao prilike, postao igrac utakmice, i najbolji je u Cityu.Prema tome NE SERI!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
OOOOOOOOOOOOooooooooooo Edin DžekoooooOOOOoooo :D
Ama ljudi Boziji cuva se za Slovacku :P Bude on ono sto je promasio protiv Newcastela, vratio Slovacima :D Tanano lagano :D
Ma dao je on sva cetri gola al mu nisu priznata haha
Ma dajte sto je previse previse je. Pa samo se prica i pise o Dzeki kao da je on jedii BH igrac koji igra u svijetu, kao da je reprezentacija Dzeko. Pa gledam sad sportski portali od 8 uradnih, 6 vijesti su posvetili Dzeki, a Mahmutovic zabio tri gola nakon sto je usao s klupe i jedva jedna vijest. Ovi portali jedva cekaju Premier ligu jer izgleda nemaju o cemu pricati, kao da su vijesti vezane samo za Dzeku. Kad se vec analiziraju nasi igraci, dajte analize o svakom reprezentativu makar najgori bio na toj utakmicu.
Ne kaki, ima malo i tvog ali ga ti pretjera.
DŽeeeeeeeeeeeeekkkkkkkkkkoooooooooooooooooooo
odavno nije dobro kao sinoc odigrao, borio se ko lav
kakav si ti stručnjak kada te je tek sada odusevio :) ODUSEVLJAVA EVROPU GODINAMA !!!
Dzeko, nek u tebi proradi onaj bosanski inat! Pokazi ko si i sta si..
I mi smo brate, svaka cast na pruzenom povjerenju. Edin ce ti to vratiti igrom :)
Oduševljeni smo svi . Čestitke Pelegriniju , ovo je dosta njegova zasluga
Tako je govorio i Mancini, pa je Džeko dobio hemoroide od sjedenja na klupi.