Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bgm dobra mlada
i tata bi sine... ha ja. uzmes dijete i ucis je zivot, a ne neku starkaču što će ti krv piti zbog banalnih stvari.
@klima tako je pajdo, uzmes neiskusnu i naucis je zivotu. a ne neku ishabanu da tebe ishaba
cuj ovo "dugogodisnju vezu" poceli kad je ona nosila pelenu....
kakvi glupi komentri, jel derpe ili nije, voli žene a možda i muškarce - onda je bisex...
Svako zna sta je Manuel u „pravom“ zivotu.
ovo je poso'
Eto koliko je tajno da Klix zna!!!
Otvorio clanak da citam komentare😁
i moja je 12 mladja.. nema nista ljepse.. nije samo sto je mlada mada je i to bonus veliki.. ali i kako te gleda s postovanjem.. ti si za nju novi tata
vidis kako vremenom postaje kao ti.. sve upija od tebe
Jesil računao i da ce ju drugi kasnije ghuzit jer ti nećeš moć a ona mlada zdrebica
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
E ovako kod nas,udzes u kafic,sisa bar, imas godina kao on i zelis da nadzes djevojku i one vecinom imaju godina kao ova njegova zena,ali kod nas kad kazes da si i godinu stariji,iskolace oci,a da ne govorim o vecoj razlici,kazu traze decka istih godina,faklultetski obrazovanog,po mogucnosti doktora,tako im roditelji nametnuli i da ima stan jer ne zele da stanuju sa njegovim roditeljima u zajednici.Djevojke ostavite se Instagrama,dugih noktiju,vec nacucite nesto skuhati,trebace vam u zivotu.
Ja sam bgm mislio da je Neuer gej.
Dobro si mislio i jeste! Nije prvi gey koji ima zenu… ima ih koji imaju i zenu i djecu, tako da njegovo vjenjcanje nista ne mjenja!
mladopitcholjubitelj
dobra 👌
tajno a cak i do klixa stigla vijest
Manuel je gay.to citava njacka zna.Ovo je samo paravan.
Sportski brak ,sa srecom
Ma latentni derpaš, ovo mu dodje kao maska
Koliko si glup to se svijetu objasniti ne može. Nemaš cure, jednu si imao u životu a ti pišeš o najboljem golmanu možda svih vremena ili bar u top 3. Neka forumaši znaju o kome je riječ a uskoro ću tvoje ime i prezime javno objaviti