Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi nisu rekli da će biti bolji od Džeke nego se nadaju da će on svojim golovima pomoći kao i Edin,a realno ako ovako nastavi kao pred kraj sezone igrajući u napadu a ne na krilu sve je moguće da može postati i najbolji strijelac,puno sreće Mandži i Vukovima.
Sjecam se Ibrahimovica u Dzekinim godinama, zadnja sezona u Juventusu, bio je slab, losa sezona u kojoj je cesto pocinjao sa klupe, spor, bezvoljan, razdrazljiv, stalno u sukobu sa Capellom. Zlatan nije savrsen napadac ni covjek, nema razloga da on ikome bude primjer savrsenstva i u cemu, pogotovo ne Dzeki.
Deder budite malo pozitivni. Mario je momak i pol, malo podrske. Nece on biti Dzeko, ali nece ni Dzeko biti Zlatan I. naci ce on svoj put, ali istina je da bi mu jedan Miske dobrodosao. Evo ja dajem $10 da ce Vukovi biti medju prvih pet idice sezone u Bundesligi. Usput govoreci, svaka cast Shvabi Osim-u, bez njega ne bi ni Rumune igrali. Forza Bosna, gazite Rumune.
Možda bi i postao da mu je jedan Miske iza leđa a ovako ako bude sve morao sam kao i Džeko u Sitiju nek se ne nada uspjehu. A i ovi golovi su samo rezultat truda koji se isplatio. Kakogod nek i dalje nastavi ovako pa možda i uspije kao i Džeko :)
ako ces se oslanjati na mandzukica sljedece sezone ne gine ti opet borba za opstanak :)
al na dzidzama
Ma \'ta ce on Dzek mu kroz noge probacivo!
Citao sam sve najgore o Mariju na hrvatskim portalima,te ovakav te onakav.Ja sam ga gledao vise puta i meni se svidio,cak i kad nije davao golove.Borio se i trcao kao lud uz aut liniju.Drago mi je zbog njega a i nekako mi je simpatican kao i Modric kojeg najvise cijenim.Za razliku od Nike Kovaca,Stimca i ostalih nacionalistickih majmuna.
@Dinamo ZG Padezi ti bas nisu jaca strana?
Fino od Magatha sto motivise Maria. Mandzo je dobar napadac, a cini se kao i dobar momak, zasluzio je malo potpore.
Što ti je reći, svi najbolji igrač sa balkana dolaze iz Dinamo Zagreba. Čak je umalo i Džeko i Ibišević završili u Dinamu, a Mamić bi Džeku prodao za ne manje od 70 milijuna EUR kladim se u sve.
daleko je sunce ha ha ha
hahahaha... samo sanjajte... dzeko je one and onley :)