Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dzeko je vrlo dobar i skoro je nevjerovatno da je prvi strijelac Citya s obzirom da Silva uvjek gleda da uposli svog hispanica Aguera. Dzeko jucer jedna sansa i gol u drugom poluvremenu nije dobijo loptu kako treba. Zbog toga je Mancini izvadijo Silvu u 70 minuti.
iskreno faul je bio vise nego ocit,al iskreno nije bila nikakva kontra u pitanju tako da je po meni gol apsulutno regularan,a jedva cekam da DZeko napusti ovaj glupi tim..aj zdravo
Hahahah glupi mancini.. i dzeko se malo valjo.. al reina je glup ko nekad Fabien Barthez..
ovaj Reina je oba puta protiv citija poklonio golove, m.a.r.s u granadu klocu
ajd nemoj biti dosadan jucer ste bili u rasulu i imate srece stoo vam je reina poklonio gol ku.rvo zabarska
svaka cast dzeksonu faul je bio da je imao vise lopti bilo bi i golova
Normala vidis da pravi navijaci Citya samo njemu pjevaju u principu. Pravi timski igrac a ne sebicnjak
Obrni-okreni,Džeko je uvijek klučni igrač Cityja!
Ja mislim da je ovo najzalosnija izjava do sad, zalosnija je od pjesama Sinana Sakica.
sudija je pogrijesio, faul je bio pocinjen nad dzekom. ali pretjerano simulirati i jos zuti dobiti za prigovor - nije u redu. nadam se da ce se bolje ponasati.
blablablabla
Dzeko je ofanzivac i mislm da nema potrebe da se igra zaustavalja, ako ste primijetili igraci liverpoola su stali na trenutak ali sitievci su i dalje napadali, i kad su primili golcic nas dzekosn je ustao, malo simuliro klosar
i ti počeo pisat gluposti pa šta onda?
dzeko poceo da simulira ko pedro rodrigez
Da si u italiji i da si Antonio Conte odmah bi dobio par utakmica suspenzije :D Kod engleza sve prolazi