Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Obojica su na izlaznim vratima iz sitija ;)
nije Mancini poludio vec Balotelli..
šta ce dosadno im bilo
ovakve stvari se ne desavaju ni u saobracajcu
srbi=fasisti=genocid
Idiot od trenera i idiot od igraca,obicne krepe
Baloteli Dodik kakav bi to bio par, treba ga odma pozvati u Banja Luku da ga duduk voda za rucicu kao nekad babu bilju.
Mancini pokazuje nemoc da sa velikim igracima malo daje te postaje nervozan jer i sam vidi da mora ici a gdje to ni on nezna.
A SAMO DA MU JE JEDNU BANANU BACIO BALOTELI BI SE ODMA SMIRIO !
Mislim da je u pitanju ljubomora, naime njih dvojica su sexualni partneri pedercine zesce ali jos nisu izasli iz ormara. Navodno je Mancini poludio jer ovaj cesto mjenja trebulje. Kako ono ameri kazu "love hate relationship".
Za kaznu Baloteliju , sljedecu utakmicu Dzeko sjedi na klupi
a sto ovi novinari lazu,mancini pomagao da obuce marker baloteli a oni odmah objave da su se sukobili....hahaha
Evidentno da im je veza u krizi.Baloteli neće više da plazi po Mancinijevoj toljagi a prestanask pušenja je zvono na uzbunu...Još ga je i prevario sa drugim mandingom ljubeći se u sjenci kestenja dok je Roberto neutješno plakao...
Ma sta ce Mancini, podero bi ga Ugljesa ko dijete Citanku.
kaze balo na tweeteru da je bila samo zayebancija
Sta je to Dzeko vise bolji od Balotellija,opet Balotelli sta god da uradi opet ce imatii vecu minutazu od Dzeke,ahaha.Balotelli!!!!!
Mancini idiote