Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo nek je Dzeko u igri, za ostalo me nije briga :)
sad radi balonji ono sto je radio dzeki. samo ovaj nema strpljenja i logicki pitao koja je svrha uvodjenja u 85min???
Baloteli sto posto g... Mancinija cim ga toliko cuva,al noc prije izgleda nije dobro bilo:)))pa su imali gay fight
baloteli je papan talijanski
dva k.urca...
Pa barem je tebi lahko rijesiti problem, nemoj citati ono sto ti se nesvidja ili jos bolje sjedi stalno u wc-u mozda se tamo najkomotnije i osjecas, samo povuci vodu.
ja vam naslova zasto se casilas ne raduje golu,zasto je ronaldo nezadovoljan,jel mancini gurno maria balotelija viejsti su vam takvi da akad ih citam tjera me na wc
Cekajte jos malo i jednog dana samo kada naslov pozaze zeni se mancini sa baloteliom
nema veze, opet ce ga Mancho Balu zagrliti cim ga obali Bali ;))
Koga interesuje jel Mancini gurno Balotelija il je ovaj gurno Mancinija.Bolje bi bilo da ovi novinari malo vise obrate paznju i da nam prenesu vijesti o nasim reprezentativcima koji igraju u Rusiji ,Turskoj itd .Puno bi nam vise znacilo da napisu recimo kako je Begovic branio protiv Celzija nego ova ne bitna informacija o ljubavi izmedju Mancinija i Balotelija.
svakoga haka ovaj mancini,najvei problem ekipe.
AKO NEMATE SREĆE U KLAĐENJU ISPROBAJTE MOJ SISTEM UZ KOJI DOBIJETE 22 SISTEMA POTPUNO BESPLATNO! BESPLATNO A OBEĆAVAJUĆE! GARANTIRAM DA ĆETE MEĐU TIM SISTEMIMA NAĆI BAREM 1 ILI 2 KOJI VAM ODGOVARAJU ZA VAŠ TIP KLAĐENJA I S KOJIM MOŽETE PROFITIRATI. NETKO JE NADAREN ZA VEĆE KVOTE I IZNENAĐENJA, DRUGI PAK ZA MANJE KVOTE I ZICERE. IMA ZA SVAKOG PO NEŠTO. SVIH 22 SAM SPOJIO U WORD KOJI VAM DOSTAVLJAM PUTEM MAILA AKO UĐETE U SURADNJU SA MNOM. SAMO PROVJERITE NA MOM BLOG I JAVITE SE NA MAIL. POZDRAV KOLEGE I SVRATITE NA WWW . ORGAN . BLOGER . HR
Nije podmazo bulju prije neg mu ga je balo zabo
mancini ako zine u gostima protiv fulhama i remizira sa borusijom kod kuce - mislim da ce mu se stolica dobro da protrese!
Veliki sam Edinov fan ali uživam u svakom kiksu ekipe.Koliko sam za Džeku toliko ne volim Manćinija i bit ću hapy kad popuši mjesto.
Trebo je i Dzeku gurnut pa bi kloc mozda i dao go
jeste napaljeni...idite handrite nešto