Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bivši menadžer Uniteda i Intera. ??? Doveo sa ga iz City-a u Wolfsburg ??? Ovi se stvarno za......ju sa nama.
volim DzekoaVolim Dzeku
@Akon Zasto me pratis?
trener sitija doveo dzeku iz sitija u wolfsburg hahaha klix klix
Da tako mislis valjda bi ga pustio da igra dok si mu bio trener.
Svi znamo da je sjajan, ali šta mu je sada! Ronaldo, Messi. svi trpaju svaku utakmicu! Ruku na srce očito je Džeko imao dobre sezone u Njemačkoj, poslije Engleska, Italija ništa od njega!!! Ono lijepa djevojka se fino udala, a poslije zdebljala i proružnjala! Samo od nje slika ostala! Očito njega više interesuje tržišta nekretnina ne po Sarajevu, Minhenu, Dubrovniku, Mostaru.., nego lopta!! Pametno od njega!!!!
Bilo mi je krivo što ga je držao na klupi, ali kad su tu Aguero a u vakat i Tevez, nije lako biti u prvoj postavi. I to je pošteno priznati. Pellegrini je bio gori. Bonya doveo, a prodao Džeku - e to je bilo smiješno.
I Fadil Novalić je sjajan dribler. Siguran sam da će postići veliki broj .... AUTOGOLOVA ! A Džeko ko što je bio na klupi kod Mancinija tako će biti i u ROmi. Osim ako mu gospa u Međugorju ne pomogne ! Ko Manciniju !
kako licemjerno...
Mansini ..ti si pusiona kao i on...