Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja bi prije prodao ronalda nego bale-a. Razlog ronaldo je vec dugo tu gdje jest,i mislim da nece jos dugo. Ustvari ronaldo vec neko vrijeme meni ne pokazuje nista specijalno,istina da postize puno golova,ali mora kad svaki penal puca,slobodnjak skoro svaki njegov,cak suigraci se trude da bas njemu dodaju da on postigne gol.
Gomila gluposti napisana od strane nepismenih novinara koji ne znajuci napisati kvalitetan clanak izmisljaju ovakve vijesti,trebali su bit uvjerljiviji pa dodat da ce se transfer zgotovit u ona tri dana u decembru kad ce biti mrak po cijeli dan hahahaha...
Nije real lud da se sad odrekne ronaldovog nasljednika, koji ima talenta da bude i bolji od ronalda
karina junajted
Odavno ja govorim da su ovi u unitedu jebani u mozak.Za te novce se moze kupiti tri,cetiri solidna igraca puno bolja od balea...
Po cemu li je Bele toliko popularan, ima na desetine igraca koji igraju bolje ili jednako dobro kao on.
Sead Susic mu menadzer ccc kako neznas.
Kao navijač Reala, iskreno, ne bih imao ništa protiv odlaska ovog igrača. Klasa jeste, ali imam osjećaj da se već malo "podigao". S obzirom da smo u nedostatku Balea odlično odigrali El Classico, mislim da bi njegova prodaja dobro došla timu, dobili bi odličnu sumu novca a mogli bi kupiti bar 3 odlična igrača za taj novac.
Ne znam, moguće, ali više je bio žrtva taktike u tim utakmicama, u kojima ti kažeš da je bio "mrtav". Od početka sezone imam osjećaj da si Bale uzima previše za pravo, previše solira, gubi puno lopti, ne žrtvuje se za odbranu koliko to Isco radi itd. Evo ove dvije utakmice u kojima ga nije bilo smo perfektno odigrali, a čim se on vrati, vidjet ćeš da će biti opet patnje. Doduše, kad je kontra i trka u pitanju, s Baleom smo puno brži i jači u tom segmentu.
za ovu jalovicu ?!
Klasicna medijska izmisljotina!