Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako ovaj vrijedi 120 onda Messi i Ronaldo vrijede po 300. Kakva prevara od igrača.
mesi 310, a ronaldo 300 😛😛😛
@Klixan Potrošit će na njega United 250-300M u 4-5 godina. Al' velike su vjerovatnoće da će večinu vratiti od dresova.
precijenjen je ne vrijedi on tih 120 miliona
marketing
Nadbiskup@ je li marketing22@ ?
das ga dzabe , pa kupis za 120 mil.. stvarno trebas bit retard
Otvoreno i dobro je rekao ovaj komentator na sk1 "sto su dali tolike novce na paula pogbu , mogli su uzeti 2 fantasticna ili 3 odlicna igraca"
Izabrao je novac i otisao. Nema veze. Uzeta ogromna lova za njega, sad jos kupiti jos 1-2 kvalitetna igraca i idemo na klempu. Hvala Pogba sve. Nakon svega ipakxsi igracina. Nisi samo trebao traziti 10-tku i otici al nema veze. Nadam se da ces pomoc ManU da se vrati.
10-tka u Juventusu znaci vise od toga !!!
Sva ova ulaganja im ne garantuju da ce osvojiti ligu. S obzirom da godisnje zarade preko 600 miliona mogu placati ovolike cifre jer pola ce dresovima otplatiti
Precijenjen igrac
Po meni ni messi ni ronaldo nevrijede toliko a kamoli on
pogba je prosjecan igrac al sponzori kada te uzmu naprave od tebe igracinu a on se nece vidjeti jos dok mu ibrahimovic ocita bukvicu nigdje ga nece biti a murinjo misli kupovanjem nekog pogbe i sl da ce osvojiti prvenstvo e tesko
120 miliona eura.da mu nije malo?treba im u nos nagurat svima,pa jbt ovo je premasilo sve.njegov nokat vrijedi vise od pola bosne.
prenapuhana cifra za igraca koji je malo iznad prosjeka
Bolji Duljevic, amidze Tana mi!
marketing
Mogla ga je Seka prigledat!