Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolje da se brinu oko opstanka u ligi nego sto bacaju bombe koga ce kupiti.
Jel moze još neki vic o plavušama. Pa kad je Ronaldo bio na prodaju hah samo se dzaba diže frka.
NAJBOLJA KLADIONIČARSKA STRANICA!!! http://rentabilnost.blogspot.com/ Analizirani parovi, kvalitetne informacije, u profitu su vec 4 mjeseca zaredom!!
@ Obad-dva sinko moj ako je Real toliko od lige prvaka pa gdje je onda tvoja Barca, pa ljudi moji vi jednostavno ne mozete da shvatite da Barcelona ni za jos dva zivota ne moze stici Real ni u kom smislu, u Spaniji postoji rijec koja se koristi kada se prica o ova dva kluba a rijec je Madritizam a to je istovremeno i bolest od koje boluje Barca pokusavaju se porediti sa Realom i istorijom ovog kluba, PS samo je jedan GRANDE GRANDE REAL MADRID
380.000 € sedmicno. zinula guzica.
razumljivo . umisljene zvijezde propalog kluba ce izgubiti status ako dodje ovaj strucnjak ! fergussone, oprosti nam i vrati se i dovedi ronalda !
Sta ba lazete da Ronaldo zeli toliki novac,on toliko voli M.U da ce igrati dzaba :p to je ljubav nevidzena.
Budalo, pa nema tih para da bi se real tek' tako odrekao najboljeg igrača svijeta :D
Jesi papak sta se lozis..Ok nece Ronaldo nigdje iz R.M samo nemoj cmizdrit.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
prvo treba odbranu pojacati, pa onda o ronaldu razmisljati
NAJBOLJA KLADIONIČARSKA STRANICA!!! http://rentabilnost.blogspot.com/ NAJVEĆI PROFIT, analize, informacije!!! 5200 eura u 4 mjeseca.. 840 eura u ovom mjesecu!!
Pa normalno da nece da kupuju glumca na terenu. Njima trebaju pravi igraci.
dzaba im i Ronaldo kad im je odbrana ko u Sarajeva
Nisam jači komentar odavno pročitao ! Svaka čast lafe, kapa dole :D HAHAHAHAHHAHA
NATJECANJE S VRAGOM Šetali se Nijemac, Amerikanac i Bosanac i sreli vraga. Vrag će: - “Nek svaki od vas baci nešto u rijeku, a ja ću to pronaći za maksimalno 1 sat. Ako uspijem, ubijem onog tko je bacio, a ako ne uspijem, ubijte vi mene.” Oni pristanu. Prvi na redu je bio Nijemac, on baci vijak, vrag ga nađe za 5 minuta i ubije Nijemca. Sljedeći je bacao Amerikanac, on baci udicu, vrag ju pronađe i ubije i Amerikanca. Na kraju dođe Bosanac i baci nešto maleno okruglo, nitko nije skužio šta. Vrag roni i roni i traži, al ni nakon 5 sati ne uspije naći. Izlazi vrag sav zadihan i kaže: - “Ok, priznajem poraz, možeš me ubiti, al’ prije toga mi reci što si bacio.” Bosanac će: - “Šumeću tabletu.”
Pita učiteljica Pericu -Perice koliko je dalek Pluton od Sunca? Perica -Onoliko koliko i Real Madrid od Lige Prvaka..!
10 <3'
Decimaaaaa sineee ! Real ciljeve postavljaaaa #HalaMadrid
Jedino što Chuck Norris nije uspilo, a to je da pobijedi Barcu.
-Sine, zašto si dobio jedan u školi? -Tata nisam ja Real da dobijem 5 !
Hoda covjek placuci ulicom i odjednom digne ruke i kaze: Boze, jel grijeh sto navijam za real?! A bog mu odgovori: Nije grijeh sinko, vec sramota!
Hahhhaaa dobar
Voze se Mujo i Amer u avionu... Mujo vadi jabuku i počne je jesti Amer: Šta je to? Mujo: Jabuka Amer: Kod nas u Americi jabuke su duplo veće Vadi Mujo krušku i počne je jesti Amer: Šta je to? Mujo: Kruška Amer: Kod nas kruške su 3 puta veće nego vaše Vadi Mujo lubenicu: Amer: Šta je to? Mujo: Grašak pizda ti materina
hahahah vazda oplačem ocm