Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa nije ni u jednoj :D
evolucija jke kad ljudi nebudu isli na utakmice nego sami pocnu igrati
Stvarno ne znam je li ikada ovako bilo ? Teški su ovo trenuci,kako za nas navijače,vjerujem i za igrače,ali trener da je pravi trener ustao bih,dao bi savjet,like SAF,koji nam nedostaje,a ne cijelu utakmicu samo sjedi i tu je rokovnik i hemijska i voda naravno....Ne znam šta reći,nadam se da ćemo se vratiti,bio je postavljen ultimatum ako ne pobijedi protiv Stoka i Chelsea otkaz,pa šta čekate ?
nikad nismo bili u vecoj krizi,nadam se da ce se u rijesavanje ovog problema ukljuciti i djed i scholes i gigs. mnogi od starih asova su vec javno progovorili i izrazili nezadovoljstvo i nepovjerenje sadasnjem treneru
Nista nije izgubljeno, plus ako veceras City i Lester podijele bodove
@mariijuana Ma drug jbs i to ako nas cupa necija podjela bodova. gledam presicu i oniog majmuna, lik zadovoljan podjelom bodova sa posrnulim celzijem, kaze bili smo bolji 70% utskmice. smijesno
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Niti jedan nogometni analist iz Nizozemske ne vjeruje da van Gaal ovu momcad,koju je sam odabrao a MU zestoko platio,moze vratiti na put stare slave. Vrlo indikativan je bio komentar inace umjerenog Frank de Boer-a; "Hij weet het gewoon niet meer" (on to jednostavno vise ne zna).
Special one Normal one Looser Van