Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Analitičari Brand Financea procijenili su engleske prvake Manchester United na vrtoglavih 1,2 milijardi dolara" Prije svega Man Utd nije prvak Engleske, a da su brend u svijetu, jesu. Bez obzira pobjeđivali ili gubili. Malo neobjašnjivo ali je tako. Imam osjećaj da i kada bi otišli u niži rang takmičenja ne bi izgubili na popularnosti u svijetu.
Neki dan citam istrazivanje isto na ovu temu da je Real Madrid najvrijedniji brendl, a iza njega da je Barcelona. Prije u to vjerujem nego u ovo. Placena reklama od strane Uniteda. Siguran sam u to.
Pa Real je uložio duplo više od Man Utd pa šta je osvojio, ŠTA ??? Kitu Mušanovu ;-)
We love United, we do We love United, we do Ooooo United we love YOU United, United, United!!!!! Unconditional love. We win, We lose, But we will never die.
Vidis sto je brend,ne mora nista osvojit,ligu prvaka igrat a opet vrh..Sta ce tek bit kad ovo sve ispuni?vrijedit ce duplo...
...slijede, No.7 & No. 8 - Zapresic i Cukaricki.
Glory Glory....grmi fudbalom već decenijama.....nešto što ovi što se kunu u Neymara nikad neće shvatit...
kao što rekoh, ovi što se kunu u Neymara nikad neće shvatit ;)
@lik5555 Ko kaze da nema?