Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
manco je najbolji klub.......cigani su oni iz londona
ne seri
http://www.manutd.com/default.sps?pagegid={48C41513-A376-4D1F-981D-660FC5BB193E}&newsid=6639168 Zasto ste postavili sliku od manucha??
bitno da je Manucho na slici. ko veli ma crnac ko crnac, svi su isti. novinar treba biti osudjen za rasizam
Sve ce to Platini rijesiti u korist svojih zemljaka.Poznato je da nije ljubitelj engleskih klubova.Ocit primjer je kazna Eduardu koji ispade da je jedini igrac koji je ikada odglumio penal.Pogba uopste NIJE BIO pod ugovorom sa Le Havreom kada ga je United pokusao vrbovati.Ako su zgrijesili treba ih kazniti ali u ovom slucaju mislim da to nije slucaj.
cuj ciganski, pa ljudi nebi bili najbogatiji klub na svijetu da ne ulazu i prave zvijede i onda ih prodaju! odlicna politika kluba, da ne poredim sa realom koji samo zna kupovati vec stasale igrace
Slazem se najveci cigani!
ciganski klub,uvijek bio i ost\'o!