Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne znam ko pise ove clanke, ali ocito neko ko ne prati bas nogomet. utakmice protiv engleskih drugoligasa, treceligasa i sl. su jako teske u prvih 70-tak min. slabiji timovi su dodatno motivisani, nemaju sta izgubiti i cesto postave defanzivnu igru. protiv ovakvih timova je jako tesko bilo kome igrati. nakon 70-tak minuta, kod jacih timova dolazi do izrazaja bolja fizicka spremnost, iskustvo i strpljivost. ako je ko gledao utakmicu (za razliku od pisca teksta), znace da je man u uradio posao kako treba i nema potrebe praviti senzaciju od necega gdje jer nema.
jao naslova..ako vec hocete tako da privucete ljude koji ne prate nogomet,slazite jos nesto..bar napisite treci sastav MUFC-a jedva protiv petoligasa..de.bili