Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Povoljan i brz servis racunara na vasoj adresi(kanton Saarajevo) detaljne informacije, http://servisiranjeracunaranavasojadresi.webs.com/
zalosno je sto ljudi koji ovdje komentarisu gledaju na sve ovo na ovako kritican nacin...UPITATE LI SE ZASTO MI BOSANCI SA ZAVRSENIM FAKULTETOM RADIMO KAO GRADJEVINCI???
pa prije su govorili zavrsi fakultet da ne bi radio,pa sada kad zavrsis fakultet tako i bude.
naftalin hebo te tito...stomak me zaboli hahahaahahahahaahahaah
mama zakon :-)
Pa vi klixovci koliko vidim svaki dan stavljate neku pricu gdje je neka kurv*tina "pozitivna" osoba. Pa debili glupi, nemojte to dizati u nebo, ima hiljadu drugih nacina kako doci do para, ali lakse je dizat' noge, nego otici nekom kucu pocistiti ili nesto slicno, neki moralan posao
neka prostitucije,da je jos hoce legalizovati kod nas,pa nek placaju PIO MIO i sl. ;-)
Prostitucija je najstariji zanat.Epohama se mijenjao.Prostitutke su bile vise cijenjene, nego danas. Majka prodaje svoje tijelo, da bi dijete odgojila, omogucila skolovanje. Zar je to tako nesto za osuditi?Kad moralisti hoce da sude, pocnite prvo od sebe.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pazi sad ovo "Kolkata"! Mora da je neko sinuc gledao dokumentarac o Mahatma Ghandi-u pa cuo da indijci grad Kalkuta zovu Kolkata. Joj moj novinaru... Imas li svoj pravopis? Imas li svoj jezik, poserem ti se na njega? Imas li obraza, nemao ga nikad da big da!
Moyes ih je pretekao
sto ne daju neke pare ili radno mjesto nego samo to,2 % prebogatih i 98%sirotinje
Terry će se pobrinuti za mamu. Kako plemenito od Terryija.
Ne smije ovdje umocit od Giggsa :)
@perpermint SA u pravu si. Mnogi imaju kompjuter, nemaju sto je najvaznije kulturu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nani 2