Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Glory Glory Manu...
posteno! one and only M.U.F.C.
Bayern je bayern!!!
Pa samo jedan frajer pise ovu \"statistiku\". Ovaj kvazi institut cine prakticno tri covjeka, a pravila kojom ocjenjuju su potpuno besmislena. Uglavnom, Bayern je uvijek medju prvih 10 makar se ne mogao plasirat u Ligu prvaka. Kakva Gamba Osaka, HSV, PSG i bakraci, pa eto Real Madrid npr. u zadnjih 12 utakmica u Primeri ima 11 pobjeda i 1 remi a nema ih na mapi. Ili Aston Villa, Hoffenheim u najboljim danima, nikad nisu bili ni blizu prvih 20.
* * * ma ja ba real madrid je kroz istoriju karina ekipa, c c c ovo mi je gore od oni box licenci sto osvajaju ovi nasi kerovi! * * *