Ne zadovoljava uslove
1

Manchester City spreman prodati Nasrija?

Totalsport
Samir Nasri
Samir Nasri
Aktualni engleski prvak Manchester City spreman je prodati francuskog nogometaša Samira Nasrija nadolazeće ljeto, tvrdi Goal.com.

"Građani" procjenjuju 25-godišnjeg veznjaka, koji je 2011. doveden iz Arsenala, na otprilike 18 miliona funti i ukoliko se nađe klub koji je spreman "iskrcati" takvu odštetu, voljni su ga pustiti. Plata od 175.000 funti sedmično preveliki je teret čak i za bogati City s obzirom da Nasri ne igra na nivou kakav očekuje menadžer Roberto Mancini.

"Mislim da Samir ima fantastične kvalitete. S kvalitetama koje ima, trebao bi uvijek igrati dobro i u svakoj utakmici donositi prevagu. Igrač njegove kvalitete trebao bi biti jedan od najboljih u Evropi, ali to se ne događa. Samir može biti bolji nego ove godine, on je vrhunski igrač, ali ne igra na svom nivou" rekao je nedavno Mancini.

Prema informacijama Goal.coma, zasad interes za Nasrija pokazuje bogati francuski drugoligaš Monaco. Klub koji je na putu povratka u elitni rang vodi ruski tajkun Dmitrij Ribolovljev kojem ne bi trebao biti problem platiti traženu odštetu.