Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Galijani je realan, ovakav igrač se sada može prodati samo za puno manje para nego što ga je City platio. Tevez ne bi dobivo platu od cityja, nego od milana i to tri puta manju, ali bi ostao cityjev igrač, dok ljudi ne vide kako će se ponašati i igrati. Ovako je city samo na gubitku.
Pametan je ovaj Gulliani, žabar, hoće da ga posude (čitaj, da mu i dalje City daje platu), a kao oni bi ga kasnije možda otkupili. Hoće da imaju igrača bez ikakvih troškova haha...eee svašta...
steta ibra bi ga stalno tukao po glavi
E jeste i nasli koga cete dovest!
hocete li edina umjesto carlosa?
Ne daj se Carlose !!!!
oooooooooooooooooooo Carlos Teeeeeeeeeeeveeeeeeez oooooooooooooo Caaaaaaaaaarloooooooooos Teeeeeeeeeeeeeeeveeeez :)