Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahaha pa zar taj trener nije najbolji na ostrvu kako to da ne stvara igrace nego ih samo upropastava eee manicni nisi ti ni do peta fergiju ma koliko ovaj drugi mi isao na zivce:)
Neka isplate ostatak kontrakta i tek onda Edin odlazi :-)
ako zele upropastit karijeru (poput nasrija itd), slobodno neka idu, ipak manciniju, pored 3 pune klupe, fali par igraca :D
možda bi za arape bilo bolje da kupe dortmund,ionako ih zovu milionerima,a city da daju bijedi,gdje i pripadaju...
http://www.youtube.com/watch?v=xlfIlBzyXRA
Sad cemo opet citati 6 mjeseci o tome da li Dzeko odlazi ili ne odlazi, uzas. Pa sta i ako odlazi, on je svoje u Cityju zavrsio, i treba da ode. Nakon sto su dvaput uzastopno ispali u grupi LP a ove godine nisu odbranili titulu (prosle je jedva osvojili), sad se u Cityju sprema malo zesca rasprodaja, otici ce on i jos njih 10, pa sta? Ne idu pod zemlju, idu u drugi klub. Tamo ce vise igrati, bice malo manje placen i opet svima dobro.
Pa samo Reus vrijedi preko 40 miliona eura, a Gudnogan jos jedno 25 :) Kakve suplej price, od toga nema nista za te pare !!!!
Cijeli City ne vrijedi kao ova dva igraca, zar da dva ovakva igraca predzu u klub koji lezi na opranom novcu poganih arapa, Koji sebe nazivaju muslimanima , klub bez historije, klub koji vodi pogani Italijanski trener, klub koji sve ima samo igru nema ;)
Nema od toga nista...