Na meti Cavani i Falcao
0
Manchester City ne želi Rooneyja
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa koji ce mu q. jos jedan napadac uskoro ce u mc-u igrati samo napadaci a dzeko ce biti na golu, onako visok je i strkljav pa bi mogao uhvatiti loptu na sve strane
Za sve one koji se kladjenjem bave iz hobija obavezno neka se prijave http://bet-tips.cogia.net Virtual bet - gubite samo vrijeme, ali ne i novac profesionalci su isto tako dobrodosli ako imaju slobodnog vremena :)
Samo levati teski mogu povjerovati u ove gluposti sto vi pisete ccc rooney na prodaju i to za 25millki hahah svakakvih novinara danas.
DZEKO PAKUJ SE JARANE
Saznajte kako zaraditi na kladionici bez puno muke, pametnim investiranjem i strpljivom igrom. Strpljenje je najbitnije. U probnom periodu mogli ste sa mnom zaraditi 16 000 kuna. Prošlo je čak 21 od 29 listića, u 50ak dana. Moji ulozi nisu preveliki i i prihvatljivi su svima koji se ozbiljnije klade, a koeficijenti se kreću od 2,00 do 5,00. Ako se ozbiljno kladite i imate ambicije dobro zaraditi na kladionici, možda sam ja pravi izbor za vas. Nisu u pitanju dojave ni slično. Sa takvim stvarima se ne bavim i savjetujem da takve blogere izbjegavate jer vam samo žele ukrasti novac. Nudim vam kvalitetne parove sa odličnim informacijama i visokim postotkom prolaznosti. Ne obećajem vam veliku zaradu odmah preko noći ali u roku mjesec dana možete fino zaraditi još jednu ili dvije plaće. Navratite kod mene na blog ako želite znati više. Topli pozdrav i navratite na moju stranicu WWW . PARTYBREAKER1X2 . BLOGER . HR
eee moj runa na sta si spao nece te niko
Sad kao nije dobar, a čovjek igra bolje od 95% napadača u premier ligi.
hahahah pa ko ih je pitao zele li? Jesu ofirni hahahah, ko kaze da bi on isao tamo, sjooooj
sta sve neces procitati na ovom klixu.. da ja objavim na tviteru ili facebooku da je rahmetli elvir rahimic potpis'o do kraja godine za lecce j.b.o sve svoje ako ovi ne bi objavili.
Falcao ne ide u neke sit klubove koji ne mogu da prodju grupno. Vece mu sanse da osvoji ligu prvaka sa atleticom. Rooney je i prosli put prije produzenja ugovora davao izjave da zeli igrati za Real. Mourino Fergusonov haver. Tu vidim neki potencijal ako ga Mourinho uopste zeli. Mogao bi ko u stara vremena malo namjestati za C. Ronalda.
Sramota bi i bilo da tako velik igrac zaigra u tako malom klubu, a sramota je sto i ovi ostali sto trenutno igraju u Cityu igraju za tako mali klubic kao sto ce i ovi ostali sto ih namjeravaju kupiti Cavani i Falcao igrati u tako malom klubu. City kao i ovi slicni njima su se previse podigli i okurazili sa kupovinama ali ce sigurno doci jednom i tome kraj.
HAHAHAHAHAHAHAHA ne želi ni Roo naftaše :) Nikud on ne ide iz Uniteda!!!