Stephen Ireland
0

"Manchester City je neperspektivan klub"

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
Stephen Ireland, 23-godišnji irski nogometaš, karijeru je započeo u Manchester Cityju, te je sve do prije nekoliko dana to bi jedini njegov klub u karijeri.

No, Irelanda se uprava kluba prilično lako riješila, a poslala ga je, zajedno sa šesnaest miliona engleskih funti, u Aston Villu, dok je iz Birminghama u City došao engleski reprezentativni veznjak James Milner.

Ireland je bio strahovito ljut na svoj dosadašnji klub, a gnjev je curio iz njegovih ustiju prilikom razgovora za Guardian. Napao je mnoge u bivšem klubu iz Manchestera.

"Uf, kako se Milner prevario ako misli da je trava zelenija u Manchester Cityju. Roberto Mancini je nikakav trener. On nije stvorio nikakav odnos s bilo kojim od nogometaša Manchester Cityja. Katastrofa je što mlađi igrači Manchester Cityja misle da su zvijezde i da igraju u klubu koji je vrh Premiershipa. Kupuju skupe satove, skupe automobile i glume veličine."

"U Manchester Cityju nema nikakve lojalnosti između kluba i igrača. Tamo se igra, onako, usput i prvenstveno za svoju korist. Takav klub nema perspektive."