Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I UEFA ima svog Fincija i Sejdića
Hasen majmun je za tebe gospodin!!! ALI JA MISLIM DA SE TE NE ZOVES HASEN ZIVINO JEDNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ne daj se Jaja, treba im sovjetski je.bat mamicu.
Navijači CSKA (Centralnog sportskom kluba Armije (Crvene Armije)-Центральный спортивный клуб Армии nikad neće prihavtiti Crnčuge na svojim sportskim terenima koje su gradili Sovjeti jer Rusi su mišljenja da je mjesto Crnčugama na poljima pamuka.
Zašto onda, kako ti kažeš, te crnčuge igraju u njihovom timu? Pljuc!
jebli mamu rusku
ja da sam na mjestu Tourea ja bih otisao do tribine gdje su uzvikivali to i izvadio penis i pokazao im ga...jbg kad oni mogu tako frajera vrijeđat i ja bih njih postidio za sva vremena...
@regler ti ne znaš k'o su Rusi, pa oni snajperima gađaju Crnce sa visokih zgrada po ulicama Moskve i policija im žmuri na dva oka, imaju podršku FSB-a Federalne Službe Bezbijednosti (Федеральная служба безопасности Российской Федерации -ФСБ)
Nevjerovatno da u Rusiji, koja se borila protiv nacizma, najvise neonacistickih organizacija ima. Izgleda da se ona borila da provodi svoj nacizam. Nema vise cistih svi su prljavi. Covjek prepusten sebi, tako i treba da bude, ne da ljudima pune glavu idioti gori od njih. Doduse nijedna zemlja nije imuna na ovakve strane. Svuda mutacija ima!
''.. oponašali zvukove majmuna kada bi Toure dotakao loptu.'' Znači problem je što mu nisu dali banana?
mislis da si smjesan. jadan si ako i oni.
Hasan je u vupra ....
Hasan ti ga utrpa...