Clarence Seedorf
0
"Mami me poziv iz Corinthiansa"
Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oj zove ga Ronaldo da mu iskara i drugu zenu.
Ma ko zaboravlja Seedorfa, 4 LP sa tri različita tima, mnoga nacionalna prvenstva (italija, holandija,španija), nacionalni kupovi, svjetsko klupsko prvenstvo i jos mnogi trofeji. Čovjek igra fudbal na vrhunskom nivou vec 16 godina, barem koliko se ja sjecam odnosno od 95 i Ajaxa. Tako da nema šanse da ga neko zaboravlja. To što u njegovoj karijeri nije bilo skandala pa ni tema za žutu štampu to je druga stvar i ne tiče se fudbala. Usput, zajedno sa Davidsom je napustio repku, ne znam tačno kada, zbog svađe sa selektorom.
ovaj je čovjek legenda, igra na vrhunskom nivou u tim godinama. igrao samo u vrhunskim timovima. nije golgeter i nije osvajao sa reprezentacijom europsko ili svjetsko pa ga zato mnogi zaboravljajum, ali je igračina!