Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja mogu potvrditi da je sve istina sto hidrant kaze,najbolji je
ako ne znas igrati nisam ti ja kriv, ne moras se vrijedjati. p.s. zovu me doktor za PES , ali igram samo na play stationu , PES za PC je za noobove.
de ba ne *eri, isto da samo ti igras soccera...nisi jedini u svijetu... spusti se na zemlju seljacino...
da znate; Postoji dupli pas, samo sto nije onako ofiran. Prije pritisnes L1 i \"x\" i on sam sve uradi.E, nemere. Sad pritisnes L1 i \"x\", igrac doda loptu i protrci, a ti sad mozes raditi sta hoces sa ovim sto je primio loptu, tj. mozes dodati ovom i napraviti dupli pas, a mozes se okrenuti na drugu stranu i potpuno zanemariti da je prvi igrac protrcao.
najbolje igram soccera ,ko ne vjeruje taj ne zna sta je soccer