Odlazak legende Milana
0
Maldini: Kapitensku traku dao bih Kaki
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bravo majstore !!!
maldini je legenda!!!!
Nemojte ljudi lupat na pamet, čuj više para lol Pa Maldini kroz cijelu karijeru potpisuje blanko ugovore. Isti slučaj je i s Tottijem, koji zarađuje 4,5 miliona godišnje u Romi, a ne možeš na prste obje ruke nabrojat timova koji bi mu dali minimum 6-7 miliona iste sekunde kad bi rekao da hoće da ide iz Rome, bez obzira što su mu 33 godine. Pa onda dobro poznati slučaj s Kakom, recentno. Morate shvatiti da nekim ljudima pare nisu sve u životu.
ivdi se da ti nemas pojma...maldinijev otac je poceo i zavrsio karijeru u milanu, te broj 3 rezervisao za porodicu maldini!
Hahahahaha, hajd ne truni majke ti! Kakve Dzeko veze ima sa Maldiniem? Nasa liga-Serie A, kako to porediti.....
Sta je I DZEKO bi osto vjeran zelji da muje zeljo dao koji milijoncic Da je ovome neko ponudio vise para mislims da bi on osto Bi ali u snovima
otac jedini
kralj, kraljeva
Veliki igrac! Rijetki su ovakvi danas da ostanu vjerni jednom klubu 25 godina! Svaka cast majstore!