Otvorio dušu
131

Maksimović nakon novog kiksa Borca: Stigao nas je umor, ali nismo željeli odgodu

N. K.
Marko Maksimović (Foto: Facebook/FK Borac)
Marko Maksimović (Foto: Facebook/FK Borac)
Ni u drugom premijerligaškom meču u novoj sezoni, aktuelni bh. prvak Borac nije stigao do pobjede, a nezadovoljan nakon utakmice bio je i trener banjalučkog tima Marko Maksimović.
"Leotar je klub u kojem sam igrao, Trebinje je grad za koji sam vezan i drago mi je što su se vratili u Premijer ligu BiH. Rekao sam i u najavi utakmice da se samo Leotar i grad Trebinje mogu okupiti u tako kratkom roku i napraviti ekipu koja će biti konkurentna prvaku države", bilo je prvo što je rekao Maksimović nakon utakmice, prenosi Mondo.

Trener Borca je potom istakao da je Borac definitivno stvarao šanse, ali da realizacija protiv Leotara nije bila dobra.

"U nogometu imate i dobre i teške momente. Mora se nastaviti dalje, prosto ne mogu imati zamjerku. Nedostajao je pogodak, ali dobro je kad ne izgubiš ovakvu utakmicu jer mislim da Leotar ima opasnih igrača, ovih što su ušli sa klupe, i da je sigurno 'visila' opasnost da primimo gol, ali smo dobro iskontrolisali. Na kraju, kad se promaši s dva metra, sigurno nema šta da se zamjeri momcima... Stigao nas je i umor, ispražnjeni smo i emotivno i fizički nakon Sjeverne Irske, ali nismo htjeli da odgađamo utakmice. Da bi ponovo postao prvak, moraš da se digneš. Mora se nastaviti raditi, došli su neki novi igrači, vraća se polako i Jovo Lukić i nemam dilemu da će sve biti kako treba", poručio je Maksimović.

Podsjetimo, nakon remija sa Željezničarom (1:1) na Grbavici, Borac je sinoć podijelio bodove i s Leotarom (0:0) na banjalučkom Gradskom stadionu.