Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Maestro, jedan od najboljih nasih igraca ikada u reprezentaciji. Hvala mu za svaki gol, svaku asistenciju u 10 godina igranja za repku. Grande Miske !
Šta ba hvala mu za sve,čovijek je otjeran iz reprezentacije,zbog kojekakvih Tina...slina itd,njega pod hitno vratiti u BH reprezentaciju....kakva im je računica igra Spahić sve utakmice a dvije je godine stari od Misketa....mi da smo imali Misimovića u reprezentaciji sada bi mi u Francuskoj bili...
@samo ga malo Cuj otjeran covjek se sam oprostio, nikakav ga Tino nije mogao otjerati. Koliko sam ja upoznat Miske se zasitio i sam je skontao da je vrijeme da se oprosti od repke, ostvario je to sto je dugo zelio odlazak na veliko takmicenje. Hvala mu na svemu sto je pruzio za nasu reprezentaciju.
Prema onome što je pružio u državnom dresu,bez premca naš najbolji igrač od samostalnosti BiH.Respect,Miske
svaka cast majstore Miske. otjeran je iz repke zbog Tina ali Miske je gospodin skonto covjek sta rade i koje su im namjere pa im nije dao to zadovoljstvo da ga otjeraju kao papka nego se na vrijeme sam povukao
cin ton hau čan... jukšu ho či min... hao
Miske iz Kine došao da asistira i kad je Džeko pravio ovu svoju malu, ni to ne bi pogodio da nije njega
OD KAKO JEDE KEROVE, BOLJE IGRA
Miske je tuko engleze, švabe, ruse..
Kada okonca fudbalsku karijeru Miske mora imati mjesta u repki a najradije bi ga vidio kao predsjednika FS BiH.
Za Pjanica Pele.
Najbolji nas nogometas ikada... Svi oni moraju jos mnogo uciti i raditi da bi bili kao cika Miske...
Uh za jezik se ugrizla( ugrizo) nije on jos cika, gluho i coravo bilo.
Nije... Naravno da nije, tako se kaze ...