Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I s tobom smo nezadovoljni
Svi koji se bave fudbalom u Sarajevu gleda samo l
Zbog njega propala rk bosna dok je bio direktor, sada im pjeva borbene 😂
Ovo je onaj siledzija nad zenama, Magoda. Mrs bagro nesposobna, kriminalna
Magoda upravu si. Svi lagane pare stavljaju u dzep a nigdje nikakvog rezultata nit ko kome odgovara..djecu sistemski unistavaju nakaradnim treninzima...bitan je broj djece, a ne broj odigranih utakmica..smisljsju nacine kako uzet pare od roditelja a niko da unaprijedi kvalitet treninga i uslova...nsmjestene utakmice i lige se igraju u KS...amaterski fudbal se izjednacio sa profesionalnim...nema razlike..udjite u klubove i skole sporta i vidjecete da pare se izvlace u privatne dzepove...
Ako će Željezničar dobiti novac na osnovu rezultata neka im odmah uplate 12 KM i da ne ražmišljaju više o njima.
Drustvene pare tako nemilice neplanski,netransparentno bacati a hiljade ljudi nezbrinutih,gladnih,zednih to je nevidena sramota i skandal.U redu pogurati ih ali dokad vise ove budzetske pljacke .
Dati pare ovakvom Zelji i baciti ih u bunar, dođe ti isto
Lafe vidi kako to rade u regionu Hajduk od grada splita dobije 8000000e godisnje a ti mlatis sa nekim smjesnim cifra,podjeli to folkloru,pikadu itd oni ce ti grad predstavljati na euro sceni i privuci turiste u grad.
Pa Željo je pros'o bar jedno pretkolo u europskim kupovima za razliku od ostalih sarajevskih klubova.
jos navijaci moraju kupovati stolice. svasta
Vi da date pare ? Pa na Želju se okomile nekakve stranke i vrši se pritisak da se proda pomoćni teren kako bi se napravile zgrade i podzemne garaže .FK Sarajevu nedate stadion Koševo koje bezveze propada ,uništili ste KK Bosnu i RK Bosnu....itd fol vi pomažete
Ne umiješ... jade. Odustani!!! Debilne izjave ne dolikuju ozbiljnom nasilniku
Djeca igraju po parketima dok stadion Otoka zjapi prazan u srcu Sarajeva.Pojam je otici na kvalitetne medjunarodne turnire da se strucnjaci suoce sa realnoscu, a ulaganje u trenersko znanje je u domenu naucne fantastike.Svi misle da vec sve znaju, a znaju samo galamit na djecu,finsnsijski i licni ego stavit ispred talentovane djece
Magoda ministar. Kraj recenice.
Zasto uplacivatu klubu koji od tih sredstava vraca dugove? Odma nek se uplacuje dužnicima
Rece lik koji mu je najveci uspjeh u sportu borilackom je mlacenje zene. Jadan je ovaj grad u kome Magode i slicni odlucuju o necemu.
Pranje para ko PORT nargilahana i ostale
pa sto ti nisi dao koji dinar pa onda uzo da kenjas kako sta jbmt sestru Aidu u oko
Privatni klub Torpedo ni ne treba da dobije lovu,dali ste im da koriste Lavor a jos im i lovu dajete,samo Zeljo treba da dobije lovu,a privatni klub ima Bucka i Kosookog,ali likove peru lovu preko njih plus ne ulazu svoj novac,ali abd doci ce oni u Zeljinu situaciju,samo polako,a mi cemo se slatko smijati
Naravno da treba ulagati javne pare u vašu rupu bez dna. Koliko ste dobili para od općine, kantona, države, fondova i sl. mogli ste do sad LŠ igrat. Samo se nadaj.
Gdje god si bio i sta god si radio, krao si, ostajale su afere i talovi iza tebe. Od firmi, do ZOI, preko turisticke zajednice itd.