Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slazem se sa covjekom. Bolje bi bilo napraviti neku super ligu za te super bogate timove i da eventualno prvih 3-4 ucestvuju u LP. Ovako mali timovi ce uvijek ostati mali timovi.
Zaista je čudno da najaća Evropska ekonomija ima samo jedan vrhunski klub.Bilo je doduše sporadičnih izleta Hamburg 80-tih ili u novije vrijeme Borusija ali je to premalo za Njemački potencijali ekonomski i fudbalski.
Nije Bajern toliko jak koliko mu sudije pomazu u bundes ligi,dovoljnoj ne-sviratili svirat dva opsajda da bi se risila jedna utakmica u korist jedne ekipe da nerpicamo o penalima ili zutim crvenim kartonima prekrsajima itd koje bajern nedobije a njegovi protivnici dobiju toj magat stio i rec samo nesmije.Bajern vladabundes ligom i njemackim fudbalom na svaki nacin.
tako je care
@ Bakijato Predlazem ti da pocnes pratiti fudbal. Dobronamjerno, da se ne provaljujes, jesu im sudije stimale i 3 finala Lige prvaka zadnje 4 godine ?
*** ti njemacki fudbal, samo se o bayernu prica kao da je to tamo jedini klub
treba protjerati pepe gvardiolu je covjek je toliko dominantan kao trener nad ostalim trenerima da je to nevjerovatno...nikada boljeg trenera u istoriji fudbala nije bilo...
Amar Osim ?
ma jedino mu safet moze parirati :)))))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pa valjda neki klub igra bolje ako mu je protivnik jači... Ne znam, meni je ovo glup prijedlog...