Kopačke i dresovi "dobili noge"
0
Madriđani pokradeni u svlačionici uoči utakmice
Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E moj Ronaldo, šta li će ti 3 para?! Nemam za jedne kopačke, a ti..
Evo opravdanja ako večeras izgube od Bayerna :)
Kako se zovu stanovnici Madrida???? Madridčani ili Madriđani ? No clue :(
Šta će nekome ciganske kopačke?
http://betdojava.blogger.ba/ [email protected] S NAMA ODIGRATII JE SIGURNO!
Lažu cigani! Eto Švabama trebaju njihove pare. Ciganijo španska!
U Sarajevu bi goli izasli na teren :D
Zato će Bayern biti pokraden NA TERENU u revanšu!!!
Sta je ovo sa navijacima Reala. Ne mozes od njih do rijeci doci, a vidi sada nigdje komentara.
Hahaha bravo! Jest mi drago sto Bayern pobjedi!
e moja mama je cistacica u Evropi i da samo znaš evo kupili smo i stan od 200 000 eura u toj evropi pored ostalog a ti gospodine idi pitaj mamu dali ti ima dati za kafu :-)
suad \" 17.04.2012. u 21:48 Ma lazu tamo se cuva kao da je banka nemoze muha da proleti a da neko ne vidi.tu cu cuvari policia.tako samo da je ovo njihova izmisljotinja.Suad München Hvala! \" U pravu je ovaj covjek 100%. NEMA TEORIJE da bilo ko prodje do svlacionica Bayerna ili Reala, a da to ne snime nadzorne kamere, ili da ga obezbjedjenje ne pusti, i to sa POSEBNIM DOZVOLAMA. Radio sam na obezbjedjenju jednog sektora stadiona u Münchenu, i nisam imao nikakav pristup drugim sektorima stadiona, tako da Ronaldo i drustvo LAZU 100% da su pokradeni.
JOOOOOOOOOOOOJ, ETO SAD KOPAČKE IM POKRALI??? JOOOOOOOOOJ ŠTO LAŽU REALOVCI, POSEBNO OVA PlZDURlNA CRISTINA RONALDO...... KOPAČKE SU KRIVE ŠTO SU IZGUBILI ;)))
ma hajj nije to za njih nista ima se moze se...:)))
nisu mu ukrali roze pederske???
prodajem ORGINALNE dresove Real Madrida....
Nisam siguran,al mislim da sam vidio messija kako bjezi sa mojim kopackama,u cemu cu igrat veceras