Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko god govori protiv ovog stadiona il je balavac ili ne voli fudbal, zamisli da ja kao fan madrida kazem da je kom no odron, a ono stadioncina, volim sve stadione gdje su se igrale istorijske utakmice, zamisli ti zivis u bih i mrzis stadion u spaniji, koja budala.
zanimljivo da baš ti prvi komentarišeš :)
@Q čuj idiota,proziva nekog ko živi u bih ,a mrzi stadion u španiji. pa zamisli neku budalu koja živi u bih,a navija za kraljevski španski klub,pa to je gore 100 puta.
Na kosevu su stavili stolice :)
Ma da, mi imamo bolje stadione pa nam to daje za pravo da kritikujemo sve sto je van BiH ..... Koje so to frustracije i predrasude....... zalosno
svi golovi na 4 fudbal .com
Ma ja, a vamo šatro kriza.
nek dođu kod nas u Mostar da vide stadion u Vrapčićima, serem se na politiku
Izgledat ce isto cenifa kod moje strine Safije.
*Nou Fakat mi se neda da napisem, j.b.g ne simpatisem barsu, al rispkt
Izvinjavam se * Kamp No (Camp Noe)
Inkomodirani?
santiago bernabeu treba skroz srušiti, a real ugasiti kao klub
Jos da ste stavili pravu sliku kakav ce biti stadion dobro bi bilo. http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/57204_559525337398084_236408128_o.jpg
izgledat će kao čučavac na bijambarama kod brke. prava pravcata hala madrid!