Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nasi ulaze u formu u najboljem mogucem trenutku. Samo nastavite Zmajevi i idemo na EURO sigurno.
Irci na aparatima
pa ko je dao go,lulić ili klose?
0 Kaleidoskop Ukupno komentara 0 Pozitivnih ocjena Negativnih ocjena Registrovan 24.10.2015. Ovaj manijak koji se danas prijavio (vjerovatno klon) danas je uspio da mi dadne preko 800 disljakova, a da nije napisao niti jedan komentar. http://www.klix.ba/profil/kaleidoskop Molim administraciju Klix-a da mi obezbijedi ugodnije komentiranje bez manijalno bolesnih uljeza. Hvala!
Ima li veceg srca nego kad cujem da nasi LJILJANI / Zmajevi buse mreze. Region na aparatima
i asistencija ;)
...gol i asistencija Lulica...
U njiha tamo u otoj Irskoj niko ne pada u tu euforju,nekako su drugojaciji od naske,al hoćemo mi i u očaj da panemo nema u naske sredine
Naprijed Irska mi u stranki ne smijemo dozvoliti da ovdekana u zemlji bude neko popularniji od naske iz Sda
Decki dolaze u formu :-D Sa ovom motivacijom svi na Irsku i abd na EP :-D
Dr Lula samo halal picu marishe! I za stolom i u krevetu!
Vako ce Dr Lula i Ircima, ko hEngleska kraljica!