Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako, ti reče da ce te im zadat poslednji udarac
Fudbalerima i trenerima se uvijek osvete izjave kakve su dali iz Barce prije utakmice. Sve je bilo u smislu jaki su bls bla bla al cemo ih mi pobjediti i pokopati ih. Pdcjeniti ekipu koja je bar po mom misljenju superiorno osvojila LP samo godinu prije Barce je notorna glupost.
Pobjednici traze nacine,gubitnici razloge :)
Rezultat na stranu Realu (ne nezasluženo), bili su sretniji i spretniji... Igra pripada Barci, i to je to ...!?! Što bi neki rekli takav je nogomet . . .
@halal passat Jesi ti dobar?Barcelona dala gol iz kornera,najslabiji segment njihove igre,Real dao tri gola iz tri lijepe akcije,od cega je jedan ponisten iz samo sudiji poznatih razloga,ako cemo,iskreno Barcina igra je postala dosadna,osim momenata kad majstori zaplesu sa loptom i odigraj zvjer akciju
Hoće da zaboravi da ga je veliki Zidane izlevatio još jedan put ;)
Ko gubi ima pravo da se ljuti ili da kaze da za njega utakmica ne postoji
I da kaže bili smo bolji