Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pretpostavljam da si ti autor ovog članka pa si tako uvrijeđen (ili još gore ti si taj što je ovo kopirao sa nekog drugog sajta). Da nisi, ne bi mi bez razloga govorio da sam idiot. I da, može se pisati i \"posjetiti\" i \"podsjetiti\" (nije baš teško uzeti rječnik u ruke), toliko o tome ko je nepismen.
Toliko o tome da ces zadnji put \"podsjetiti\" stranicu. Idiote.
Da, samo ti nazivaj druge idiotima, a nista pametno napisao nisi. Toliko o tome ko je ovdje idiot.
Stvarno preseravate u zadnje vrijeme sa-x... Nek se neko potpise na vijesti. Nemojte sve kopirat sa goal.com i totalsport. Treba i provjerit...
Ovo mora imati neke veze sa Dzekom... :P
De malo procitajte: http://www.bnet.com/blog/advertising-business/bayern-munich-signs-deutsche-telekom-to-largest-ever-football-sponsorship-deal/3555 25 miliona funti najveci sponzorski ugovor uopste, eto lufthansa daje 50 miliona...haj ne...
al\' fotka je fenomenalna,k\'o d ste je iz novina izrezali!
Nema sanse da bilo koji sponzor bilo kome daje 50 miliona po sezoni, kakve su ovo nebuloze???
350 miliona eura im je bio PROMET u poslovnoj godini 2009/10 (njihova poslovna godina pocinje svakog 1.jula a zavrsava 30.juna naredne godine) a ne zarada. To je bitna razlika. Sudeci po proteklim godinama, zarada ce im iznositi izmedju 30 i 50 miliona eura. A ovo sto SA-X odnosno Totalsport pise za Lufthansu je glupost i notorna laz. Traze novog stopera jer Micho (Demichelis) zeli napustiti klub zato sto ga Van Gaal stavlja na klupu. Zato ga nije bilo ni na klupi za rezerve prosli vikend protiv WOB-a.
Podsjeti ti sebe da si idiot i da nemas potrebe dolaziti ionako...
Ko je samo napisao ovaj članak da mi je znati. Lufthansa jeste sponzor Bayerna, ali samo manji. Glavni sponzor je Deutsche Telekom koja godišnje izdaje za sponzorstvo Bayerna 20 mil. eura i sada vi tu dolazite i hoćete mi reći da Lufthansa daje 50 mil. Sve i da daje je li vi mislite da se ugovori tek tako mogu kršiti. Ovo je bio zadnji put da ću podsjetiti ovu stranicu.
@S.ranje Popusis jednu veliku Bavarsku kobasico klocino..
cudno kako Dzeko nije upetljan u sve ovo
zar im je i lufthansa sponzor, mamu im nafakasku?
Od kluba.pisham se na bayern sa prvog sprata da sto vise budu mokri