Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Madrid slavi,Barcelona na aparatima.
jesul pozvali i sudije da slave sa njima?
i ko je prošle sezone bio na aparatima? A i ove kada je Barca opet osvojila ligu ? :)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
FUDBAL JE PRECIJENJEN. NAPUHANE CIJENE USLUGA OVIH KLOVNOVA/VELIKANA. BAZIRANO SVE NA GLUPOSTI JEDNOG COVJEKA
Cijene usluga su u skladu sa standardom, a to sto mi zaostajemo to je nas problem!
@Glupan98 PAZI DOBRO, OVO CU NAPISATI SAMO JEDNOM: NEMAM POJMA O CEMU PRICAS, A NEMAS NI TI
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Lp izgubila smisao.
a gol iz opsajda??????????
pa ove kvazi navijace penal madrida nisi mogo viditi od 2014 do aprila ove godine,sad se poceli izvlaciti iz misijih rupa i komentiraju hahahaha
duze nego ti sigurno hahaha aj nemoj da te moram opet cinjenicama jebati,prosli put nisi dobro proso hahahaha
Kazu:Navijaci Barcelone dozivljavaju njene dane slave dok navijaci reala moraju da guglaju,jer daleko su 50-te i 60-te hahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nezasluzena titula totalno, najlaksi zrijeb do finala.
i ne samo to, sreca ih non stop pratila i dosta dosta nepravde za protivnike poput inocnjeg ofsajda! nikada ligu prvaka niko nije uzeo kao oni ove sezone... ni jednog velikana nisu izbacili i cak sa dosta nepravde u finalu su dogurali do penala i onda sreca stala na njihovu stranu!
@FixKlix Kao navijac Bayerna, totalno sam sinoc bio neutralan. Ali mislim da ekipa koja je izbacila Barcu i Bayern trebala je osvojiti klempu sinoc. Mislim sinoc oni nisu nista posebno pokazali, prvo poluvrijeme se prepali i lose odigrali, drugo su se vec probudili, al to je ono nakon promasenog penala i ne mozes osvojiti ligu prvaka. Sjecam se kad robben promasi protiv celzija, ili sad muller protiv atletica.
A por la UNDECIMA!!! 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Pjevao im Dodik na dodjeli pehara, onu njegovu "ne moze nam niko nista"
Frankovi fasisticki smetljari
" U ovome Svetu pobedjuje onaj koji nije zasluzio,kao Real."
...zanimljivo. usuđujem se reć da svi skupa sa fotke 2 nemaju u banci i džepovima kolko rpnaldo oprihoduje heftično. dok j efuzbala i kozmetike, kapitalizam more mirno spavat.
@commiemarshhal idi banjaj noge i ne seri dosadan si
@Ne kenjajte ...da citiram slobu: "volim i ja vas" :)